The new economics of fast food (Record no. 24798)

000 -CABECEIRA
Lonxitude fixa campo de control 00574nam a22002057a 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
Número de control 000000008693
005 - DATA E HORA DA ÚLTIMA TRANSACCIÓN
Data e hora da última transacción 20211223162912.0
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA
Códigos de información de lonxitude fixa d esp e b000 0 engbd
020 00 - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) 0-442-23431-7
040 00 - FONTE DA CATALOGACIÓN
Centro catalogador de orixe egap
Lingua de catalogación glg
041 00 - CÓDIGO DE LINGUA
Código de lingua do texto/banda sonora ou título independente eng
100 00 - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa EMERSON, Robert L.
9 (RLIN) 29009
245 00 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título The new economics of fast food
Mención de responsabilidade etc. by Robert L. Emerson
260 00 - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA)
Lugar de publicación, distribución etc. New York
Nome do editor, distribuidor etc. Van Nostrand Reinhold
Data de publicación, distribución etc. 1990
300 00 - DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 175 p.
Dimensións 25 cm
500 ## - NOTA XERAL
Nota xeral E7
651 00 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - NOME XEOGRÁFICO
Nome xeográfico Estados Unidos
650 00 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA
9 (RLIN) 8178
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial Condición económica
650 00 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA
9 (RLIN) 25625
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial Industria gastronómica
Holdings
Retirado Perdido Estragado Non prestable Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Número de inventario Total de préstamos Signatura completa Código de barras Visto por última vez Custo efectivo Tipo de ítem de Koha
        EGAP, Escola Galega de Administración Pública EGAP, Escola Galega de Administración Pública 29/07/2009 03131   E7/EME/new 10797 29/07/2009 29/07/2009 Préstamos

Powered by Koha